Sylvia van Londen

Lijst 4 – nr. 5:

 

Sylvia van Londen – Schreuder

Ulft

Je grenzen verleggen heeft iets moois, durf ervoor te gaan.

"Zorg op maat , hoe gaan we dit regelen?" Samen.

– Sylvia van Londen – Schreuder

WIE BEN JE:

 

Gehuwd en moeder van drie volwas- sen kinderen en trotse oma van een prachtige kleindochter. Ik ben een sociaal en gevoelig mens, ik help graag de ander en ben daarom ook als vrijwilliger betrokken bij diverse organisaties, o.a. seniorenkamer, huurdersvereniging en SSP-HAL.

WORDT ENTHOUSIAST VAN:

 

Mensen die in mogelijkheden denken en dan ook durven aan te pakken. Mensen die doen wat zij zeggen en de handen uit de mouwen steken.

in de politiek:

 

Nieuwsgierigheid … Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de politiek. Ik haalde het nieuws uit de krant en uiteraard was ook ik wel eens verbaasd of verbolgen over de dingen die ik dan las betreffende de politieke besluiten. Ik vind dat schreeuwen, onrust stoken aan de zijkant niet helpt, eerst feiten kennen, hoor en wederhoor en dan jouw mening vormen.

GROOTSTE DRIJFVEER:

 

Ik ga ervoor dat mensen de zorg krijgen die zij nodig hebben, maatwerk! Armoede moet de gemeente uit, mogelijkheden voor iedereen. Zeker kinderen mogen niet de dupe worden van armoede, zij hebben recht op een onbezorgde jeugd.

GROOTSTE ERGERNIS:

 

Mensen die oordelen en ver- oordelen zonder dat zij iemand kennen.

morgen regelen:

 

Korte lijnen, snelle inzet hulp, mensen niet laten bungelen.

Voor en met u, wij doen het samen.
Zorgen
Door mijn werk als vrijwilliger kom ik veel problemen tegen die mij raken., o.a  via mijn werk in de huurdersvereniging maar ook als vrijwilligster bij o.a de Seniorenkamer in Ulft.

  • Ik maak mij veel zorgen om onze inwoners die eenzaam zijn, ziek zijn (fysiek/psychisch) , in armoede leven en/of schulden hebben. Mensen die even een steuntje nodig hebben maar deze door alle bureaucratie niet kunnen vinden.
  • Men wordt vaak niet begrepen…zoek maar werk wordt er gezegd, of ga maar bij een clubje, vele zijn al maanden zoniet jaren bezig met het zoeken naar werk, maar het lukt gewoon niet.
  • Zorgen zijn er om die kinderen die niet mee kunnen doen met activiteiten.
  • Er moet een flyer komen met alle regelingen waar men, indien nodig, gebruik van kan maken. Deze moet standaard bij Laborijn, UWV, huisartsen etc. komen te liggen.

"Ik maak mij zorgen .... om inwoners die hulp nodig hebben"

– Sylvia van Londen
Samen

Heeft u vragen, een hand nodig om u de weg te wijzen: ik doe dit graag voor en met u.