Gülden Siner - Sir

Lijst 4 – nr. 4:

 

Gülden Siner-Sir

Silvolde

Het beste succes wordt geboekt met een gevoel voor empathie, samenwerking en eenheidsgevoel.

"Geen besluiten over u maar samen met u."

– Gülden Siner-Sir

WIE BEN JE:

 

Geboren in Turkije, getogen in Terborg en woon met mijn man en 3 kinderen in Silvolde. Actief in de gemeentepolitiek sinds 2006. Ik werk als gemeentejuriste. Naast mijn opleiding en werk verricht ik vrijwilligerswerk, omdat ik van huis uit heb ik meekregen dat je mensen zonder tegenprestatie moet blijven helpen.

WORDT ENTHOUSIAST VAN:

 

Lokale initiatieven. Het zorgt voor frisse ideeën en verbindt onze inwo- ners. Creativiteit en innovatie is iets wat hoog in het vaandel staat bij mij.

IN DE POLITIEK:

 

Als raadslid wil ik er zijn voor de mensen in de gemeente, partijen verbinden en draagvlak creëren voor ideeën. Ik wil een Oude IJsselstreek waar inwoners trots op zijn en waar mensen elkaar kennen en helpen.

GROOTSTE DRIJFVEER:

 

Een sterke toekomstvisie voor onze gemeente. Als raadslid zet ik mij in voor een krachtige Oude IJsselstreek. Dat wil ik doen door te investeren in de toekomst van onze gemeente. Dat betekent investeren in jeugd, onderwijs en werkgelegenheid.

grootste ergernis:

 

Pessimisme… Mijn werkmotto is om de beren op de weg recht in hun ogen te kijken. Hoe benard de situatie ook is, probeer een positieve kern te vinden.

MORGEN REGELEN:

 

Een veilig huis, gevulde buik en werk voor iedereen!

Ruimte voor iedereen.
Wees welkom!
Lokaal en Sociaal
Ik ben Gülden Siner-Sir, als gemeenteraadslid van de PvdA kom ik op voor mensen die het moeilijk hebben, die steun nodig hebben en voor de belangen van alle inwoners.

Wees welkom!
In onze gemeente Oude IJsselstreek is iedereen welkom, jong en oud en waar dan ook vandaan.

De inwoner centraal
Inwoners moeten zelf initiatieven kunnen nemen, onze inwoners zijn de beste deskundigen als het om onze mooie gemeente gaat. Creativiteit en innovatie onder onze inwoners juig ik toe!

Toekomstvisie
Als raadslid zet ik mij in voor een krachtig Oude IJsselstreek waar de toekomst centraal staat. Dit betekent investeren in bijvoorbeeld jeugd, onderwijs en werkgelegenheid.

"Ik doe geen grote beloftes, maar wat ik beloof kom ik na."

– Gülden Siner-Sir
Verbinden
Ik wil partijen verbinden en draagvlak creëren voor ideeën.